Sveicināti blogā - e-mācību vidē!

2.2.11 | Zaļenieku Profesionālā vidusskola


Bloga izstrādi līdzfinansē ESF projekts „Izglītības programmu „Enerģētika” un „Būvdarbi” mācību satura, metodiskā nodrošinājuma un praktisko mācību īstenošanas kvalitātes uzlabošana” (Vienošanās Nr. 2010/0093/1DP/1.2.1.1.3/09/APIA/VIAA/005).

Pāris gadus atpakaļ Zaļenieku arodvidusskolas vadībai un skolotājiem radās ideja, ka nepieciešams mācību procesu veidot mūsdienīgāku un pieejamāku skolas audzēkņiem.Šobrīd gandrīz katram ir pieejams internets un mūsdienīgi ir sazināties ar tā starpniecību. Šobrīd Latvijā skolām tiek piedāvāti dažādi risinājumi e-mācību vides veidošanai, taču to izmaksas dažkārt ir nesamērīgi augstas. Tāpēc ESF projekta ietvaros nolēmām veidot blogus, kuros publicētu dažādus mācību materiālus, dažādu nozaru informāciju, kura ir saistoša skolā apgūstamajām profesijām kā arī informāciju par skolas aktivitātēm. 

Bloga saturu skolas audzēkņi izmanto kā papildus mācību materiālu mācībām skolā. Audzēkņiem ir iespēja tos komentēt, sazināties ar skolotāju - bloga veidotāju un uzdot viņam jautājumu, kurš varbūt palika neuzdots klasē. Pamatskolu skolēni, iepazīstoties ar bloga saturu, vairāk iepazīst profesiju un mācību procesu profesionālajā skolā.

Tags: | 1 komentāri

1 komentāri:

Dace Vīpule-Kuļika teica...

Cerams, ka audzēkņiem un citiem lasītājiem patiks!:)

Ierakstīt komentāru